Top Message

't leven in en rondom Villa Verde


Vreugde

Een jaar nu verwelkomen we gasten. 

Zoveel verschillende mensen. Met allemaal een zelfde doel: even weg van thuis zijn, een andere omgeving, de batterij opladen. 

Allemaal vol vreugde over het vieren van hun vakantie. Wat een eer dat ze voor dit vieren Villa Verde hebben uitgekozen. Heerlijk vinden we het, zoveel mensen, jong en oud, zoveel vreugde en enthousiasme. 

Afgelopen jaar waren de huisjes vrijwel altijd volgeboekt, door COVID, met gasten uit eigen land. Met het gezin of als partners, met z’n twee. Dat zien we langzamerhand veranderen. Vrienden die hun vriendschap bij ons vieren, buitenlandse gasten die gaan boeken. Gasten gaan er meer op uit, ontdekken naast de prachtige natuur ook weer de bruisende stad Maastricht met de musea, het winkelen en de vele restaurants.

Afgelopen twee weken werden we getrakteerd op vlaai van gasten omdat ze hun huwelijksjubileum bij ons vierden, deelden we een biertje omdat een vriendengroep een van hun verjaardagen bij ons vierden, verrasten gasten ons met een appelcake gebakken met de appels uit onze boomgaard. En mogen we regelmatig een stukje huisgemaakte pizza proeven die de gasten zelf gemaakt hebben in de houtgestookte pizzaoven. Er wordt heel wat gevierd bij Villa Verde en het geeft vreugde hier deelgenoot van te mogen zijn.

We beleven ontzettend veel plezier aan het ontvangen van onze gasten. Het steeds weer piccobello in orde maken van de huisjes. Het geven van tips voor leuke adresjes in de buurt. 

We kijken met veel plezier uit naar ons tweede jaar. 

 

Social Media

News

Widgets